Arnoud van Gemeren

Arnoud van Gemeren is hoofdredacteur en uitgever van iBestuur, net als AG Connect een uitgave van Sijthoff Media. Hij is al lang actief in de Nederlandse IT-mediawereld en was verantwoordelijk voor meerdere IT-vakbladen, onlines en congressen. Hij modereert ook graag sessies over actuele IT-issues. Voor hij bij iBestuur kwam, was hij hoofdredacteur van CIO Magazine.

Volkert Deen

Content Director AG Connect.

Aart Jochem

Aart Jochem is onlangs gestart als CISO Rijk bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Zijn opdracht is de coördinatie op het gebied van digitale weerbaarheid en informatiebeveiliging te verbeteren en samenwerking binnen de Rijksoverheid te bevorderen. Hiervoor was Aart CISO bij pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM en heeft hij gewerkt in informatiebeveiliging bij het Nationaal Cyber Security Centrum, GOVCERT.nl en Capgemini.

Dr. Tommy van Steen

Dr. Tommy van Steen is universitair docent in Cybersecurity Governance in het Institute for Security and Global Affairs aan de Universiteit Leiden. Tommy heeft een achtergrond in psychologie en schreef zijn proefschrift in Engeland over gedragsverandering. Bij de Universiteit Leiden geeft Tommy onder andere les over cybersecurity in organisaties en het cybersecuritygedrag van eindgebruikers aan zowel bachelor als (executive) master studenten. Zijn onderzoeksinteresse ligt bij het toepassen van gedragswetenschappelijke inzichten om cybersecuritygedrag beter te begrijpen en op een positieve manier te beïnvloeden.

Kato Vierbergen

Kato Vierbergen richt zich als informatieprofessional op de samenhang tussen besturing, beleid en uitvoering. Zij heeft ruime ervaring in informatisering, security en privacyborging in het openbaar bestuur. Voor de VNG werkte zij tot 2021 als teamlead en plv CISO bij UWV en tot 2016 als coördinerend beleidsmedewerker bij CIO-Rijk.

 

Marco van Beek

Marco van Beek is opgeleid als politicoloog / bestuurskundige, heeft 25 jaar ervaring als IT-auditor, met name bij overheidsorganisaties, en heeft in 2015 de stap gemaakt naar de rol van CISO bij de gemeente Amsterdam. Hij heeft daar de uitdagende rol om de informatiebeveiliging in te richten en te borgen in een grote en complexe organisatie, die vol in de spotlights staat en door de buitenwereld kritisch wordt gevolgd. Hij probeert daarbij altijd de verbinding te zoeken met belendende vakgebieden, andere gemeenten, organisaties in de regio, de VNG en andere overheden.

Jhon Masschelein

Als Principal Solutions Architect helpt Jhon Elastic klanten om toegevoegde waarde uit data te halen. Hij werkt al meer dan 20 jaar in HPC, Big Data en Machine Learning, implementeerde Top 500 Super Computers, bouwde grote Public Cloud en Big Data clusters en introduceerde Open Source op de meest bijzondere plekken.

Desi Marinova

Desi Marinova is Cyber Security & Resiliency Specialist bij Kyndryl. Met circa 15 jaar cybersecurity werkervaring heeft zij verschillende adviesrollen vervult en vele centrale- en decentrale overheden ondersteunt bij hun informatiebeveiligingsuitdagingen en -vraagstukken. Zo is zij  betrokken geweest bij de Pilotfase DigiD-audit en heeft zij de ‘opkomst’ van ZeroTrust (2010) in Nederland van dichtbij meegemaakt.

Sebastiaan van der Meer

Sebastiaan van der Meer is de Hybrid Cloud Security Sales Engineer en DevSecOps evangelist binnen Trend Micro Nederland. Hij werkt al zijn hele carrière in de IT, in allerlei rollen, en heeft via detacheringsbedrijven veel bedrijven van binnen gezien en rollen vervuld. Sebastiaan is daarnaast actief binnen OWASP Nederland en DevSecOpsNL om zijn werkveld te verbeteren en te helpen. Op dit moment is hij binnen Trend Micro Nederland de Sales Engineer die zich bezighoudt met het beveiligen van Cloud omgevingen, private en public, en begeleid verschillende klanten in het beveiligen van deze hybride omgevingen.

 

Ilkay Kahraman

Ilkay Kahraman is werkzaam voor Thales in de Business Unit Cloud Protecion & Licensing. In de rol van RSM (Regional Sales Manager) houdt hij zich bezig met klanten binnen de overheid en adviseert hij op het gebied van Authenticatie en Access Management en Data Protectie. Voor Thales werkte Ilkay onder andere bij Sharp en Edutel.