PQR

Het is 2022. We hebben meer keus dan ooit. Door technologie zijn de mogelijkheden oneindig.  Tegelijkertijd neemt de druk toe. Er komen constant nieuwe oplossingen die nog beter, sneller en slimmer zijn dan de vorige. In die orkaan van opties is PQR de gids die rust brengt. Wij zorgen voor je IT. Infrastructuur die doet wat het belooft, ondersteuning waarop je altijd kunt terugvallen en slimme oplossingen die niemand anders bedenkt. Zo laten we mensen werken zoals ze dat zelf willen. In alle rust. En ineens doet IT er niet meer toe.

Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van tientallen jaren aan security-expertise, global threat research en voortdurende innovatie beschermt Trend Micro’s cybersecurity platform honderdduizenden organisaties en miljoenen individuen in de cloud en op netwerken, apparaten en endpoints. Als leider in cloud- en enterprise-security biedt het platform krachtige en geavanceerde verdedigingstechnieken die zijn geoptimaliseerd voor omgevingen zoals AWS, Microsoft en Google, en centraal inzicht voor betere en snellere detectie en respons. Met meer dan 7.000 medewerkers in 65 landen stelt Trend Micro organisaties in staat om hun verbonden wereld te vereenvoudigen en beveiligen.

Thales

Al meer dan veertig jaar beveiligen we de meest gevoelige gegevens ter wereld.

Ondernemingen zijn tegenwoordig meer en meer afhankelijk van de cloud, data en software bij het nemen van beslissingen. Daarom vertrouwen de meest gerespecteerde merken en grootste organisaties ter wereld op Thales om hen te helpen bij het beschermen en beveiligen van de toegang tot hun meest gevoelige data en software, waar deze ook worden gemaakt, gedeeld of opgeslagen: via de cloud en datacenters tot devices en netwerken. Onze oplossingen stellen organisaties in staat om veilig de overstap naar de cloud te maken, vol vertrouwen te voldoen aan de compliancevereisten en meer waarde te creëren door middel van hun software en diensten die dagelijks door miljoenen consumenten worden gebruikt.

We zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van gegevensbescherming en bieden alles wat een organisatie nodig heeft om haar gegevens, identiteiten en intellectuele eigendom te beschermen en te beheren. Dit doen we door middel van encryptie, geavanceerd encryptiebeheer, tokenisatie, authenticatie en Access Management. Of het nu gaat om het beveiligen van de cloud, digitale betalingen, blockchain of het IoT, beveiligingsprofessionals over de hele wereld vertrouwen op Thales om de digitale transformatie van hun organisatie op veilige wijze te versnellen. Thales Cloud Protection & Licensing is onderdeel van Thales Group.

CrowdStrike

SentinelOne

SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporingsfunctionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk. Kijk voor meer informatie ook op onze site en Twitter (@SentinelOne), LinkedIn en Facebook.

Solvinity

Solvinity levert Secure Managed IT Services voor organisaties met hoge beveiligingseisen. Met innovatieve managed cloud oplossingen ondersteunen we de overheid, gemeenten en toonaangevende organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening. Met adviesdiensten helpen we organisaties in hun digitale transformatie en vervolgens ontwerpen en bouwen we de complexe platformen waarop bedrijfskritische applicaties veilig en optimaal functioneren. Daarnaast leveren we CI/CD en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars. Ruim 300 Solvineers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van onze klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld.


Solvinity onderscheidt zich op het gebied van cybersecurity met een uniek portfolio aan securitydiensten en -oplossingen. Met een meerderheidsbelang in Securify.nl, dat wordt gevormd door een team van gepassioneerde ethische hackers en experts op het gebied van veilig coderen en beveiligingsonderzoekers, bieden we aanvullende diensten op het gebied van pentesting, red teaming en agile security. Daarnaast hebben we certificeringen volgens (inter)nationale normen als ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001, PCI DSS en hebben we als eerste MSP in Nederland SOC 1 en 2 compliance rapporten voor de gehele beheeromgeving van de private én Azure cloud.
 

 

 

Kyndryl

Citrix

Citrix helpt organisaties een consistente en veilige werkervaring te bieden, ongeacht waar het werk gedaan wordt – op kantoor, thuis of elders. Onze digitale werkplekoplossingen geven elke medewerker de middelen en de ruimte die nodig is om zijn beste werk te doen.  En ons platform brengt gebruikerservaring, IT-flexibiliteit en beveiliging samen om innovatie, veerkracht en bedrijfscontinuïteit te bevorderen – terwijl de grenzen van geografie, apparaten, netwerken en zelfs de cloud worden opgeheven om een betere werknemerservaring te leveren.