Een hoger niveau van security met een geïntegreerd, schaalbaar platform

Overheidsinstellingen willen meer informatie delen en beter samenwerken, waarbij ze overzicht en inzicht krijgen in ketens, netwerken en platformen op basis van een architectuur die kan bijdragen aan een hoger niveau van security. Elastic verwezenlijkt deze doelstellingen op een ongeëvenaard niveau, waarbij typische struikelblokken als teveel data, te hoge kosten, gebrek aan kennis en personeel, en een moeras van tientallen oplossingen die min of meer (en vaak helemaal niet) met elkaar samenwerken op elegante wijze verwijderd worden. Leer hoe Elastic Security zowel Endpoint Security en SIEM met elkaar integreert in een totale oplossing voor uw Security Operations Center met veel praktijkvoorbeelden.

Highlights:

  • Waarom Security en IT-monitoring (observability) geen losstaande functies zijn: wanneer deze geïntegreerd worden verrijken beide elkaar en zorgen voor een hoger securityniveau.
  • Hoe deze veel bredere toepasbaarheid niet alleen dataduplicatie voorkomt, maar ook applicatielandschap rationalisatie realiseert.
  • Hoe dit ingezet kan worden binnen een afdeling of dienst en kan groeien tot een organisatie-brede oplossing, of zelfs interdepartementale oplossing.